Nehéz úgy bemutatkozni, hogy lényeges dolgokról nem beszélhetünk.

Elmondhatjuk, hogy a Pressinform független, magyar tulajdonú, prémium kommunikációs ügynökség, amely úttörő szerepet játszott a public relations magyarországi meghonosításában, piaci bevezetésében.

De az már nem tartozik a nyilvánosságra, hogyan vált országos üggyé és parlamenti vita tárgyává egy cég termékhamisítási gyakorlata; hogyan őriztük meg egy társaság jó hírét és piaci pozícióját a madárinfluenza-járvány vagy egy másikét a fűszerpaprika-botrány idején.

Senkire nem tartozik, hogyan lett egy posztszocialista nagyvállalatból tőzsdei blue-chip, miként hajtott végre komplex reorganizációs programot egy másik; hogyan sikerült a nemzeti légitársaságot egy hétre megbénító sztrájkot elsimítani. Vagy hogyan menedzseltük az évtized legnagyobb bankpiaci átalakulását, a világ egyik legnagyobb technológiai cégének piaci térnyerését; hogyan tanítunk közszereplőket, topmenedzsereket interjúkat adni, több száz dolgozó előtt meggyőző beszédeket tartani.

A mi szakmánkban az a jó, ha a Megbízó áll a rivaldafényben, és az ügynökség a háttérben marad.

KIK VAGYUNK?

Van, aki a fát látja, mi az erdőt

Egyetlen célunk van: ügyfeleink stratégiai érdekeinek, értékeinek támogatása, érvényesítése. Minden más csak eszköz. Egy integrált stratégia keretében, egymással szoros kölcsönhatásban kezeljük a külső és belső kommunikációt – a stratégiai tervezéstől a marketingen, az értékesítésen és a HR-en át a back office összes területéig. Valljuk, hogy ez a profizmus kulcsa, csak így lehet célt érni.

Tapasztalt felsővezetői kommunikációs tanácsadók vagyunk, otthonosan mozgunk minden stratégiai terepen, ahol a kommunikáció komplex felsővezetői szemléletet és kompetenciát igényel.

30 évnyi tapasztalat

Több mint 200 olyan prémium ügyfélnek dolgoztunk, mint a Bosch csoport, a Siemens, a Huawei, a Philips, a Xerox, a Dell, az OTP Bank, a Richter Gedeon, a Takarék Csoport, a Malév, az Antenna Hungária, a MÁV vagy a Köztársasági Elnök Hivatala.

Sikeresen menedzseltük multinacionális és hazai márkák piaci bevezetését és térnyerését; számos transzformációs projekt, létszámleépítés, új beruházás, M&A és IPO, felszámolás és peres ügy, sztrájk és egyéb krízishelyzet kommunikációját, fenntarthatósági programok kidolgozását és megvalósítását a legkülönbözőbb iparágakban.

Prémium ügyfelek, prémium szolgáltatások

30 év tapasztalatával és személyes kapcsolatrendszerével végezzük és oktatjuk a médiamunkát, növeljük vállalatok, termékek, munkáltatók és topmenedzserek márkáinak piaci értékét. Az általunk menedzselt szerkesztőségi médiamegjelenések „reklámértéke” megközelíti az évi kilencmilliárd forintot – árbevételünk közel harmincszorosát.

Kimagasló minőségű, célorientált tartalmakat készítünk, legyen szó médiaanyagokról, interjúkról, vállalati brosúrákról, vezetői beszédekről, külső és belső kiadványokról, hírmagazinokról, blogokról és weboldalakról vagy könyvekről és filmekről.