Legfőbb értékünk mi magunk vagyunk

Csapatunkat harmincévnyi kommunikációs és tanácsadói tapasztalat, kimagasló szakértelem és üzleti etika, a minőség iránti maximalizmus vezérli. Büszkék vagyunk magunkra, egymásra és arra, hogy együtt dolgozhatunk. Az elmúlt 30 évben egész generációk nevelkedtek fel nálunk, akik mára a kommunikáció legkülönbözőbb területein, vezető beosztásban, az itt tanult vagy tökéletesített szakértelemmel végzik munkájukat.

Közösen gondolkodva dolgozunk, alkotunk. Komoly megbízásokon, de mindig jó kedvvel, pozitív hozzáállással és lendülettel. Mindenki ismer mindenkit, tudja, mivel foglalkozik a másik. Támogatjuk egymást, mindenki megkapja a segítséget, ha szüksége van rá. Nyitottak vagyunk egymás véleményére, rengeteget tanulunk egymástól is.

Csatlakozz hozzánk!

Folyamatosan keresünk új munkatársakat, partnereket izgalmas, változatos kommunikációs feladatokra, kihívásokra. Kezdd nálunk a karrieredet, vagy fejleszd tovább képességeidet, szaktudásodat, iparági jártasságodat!

Minden tudás és tapasztalat annyit ér, amennyit hasznosítanak belőle. A mi felelősségünk gondoskodni róla, hogy a tehetségedet, a szaktudásodat minél jobban ki tudd bontakoztatni, ha nálunk dolgozol. Saját belső programokat dolgoztunk ki munkatársaink beilleszkedésének, szakmai fejlődésének, értékelésének, karrierépítésének, hatékonyságunk növelésének támogatására.

Amit tőled várunk

Elvárjuk, hogy a munkakörödnek megfelelő szaktudással és piacismerettel rendelkezz. Légy nyitott és tisztességes, alapos és megbízható munkát végezz. Légy jó csapattag, tudj és akarj csapatban dolgozni. Arra biztatunk, hogy az információk dzsungelében mindig lásd meg a lényeget, az összefüggéseket, légy kezdeményező és kreatív.

Szeretjük, ha önállóan dolgozol, ehhez minden szükséges tájékoztatást, briefet megadunk. Cserébe tiéd az érdem, ha a munka sikeres, ha az ügyfelünk elégedett azzal, amit az ügynökségünktől kap.