MOKK Almanach

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a magyar közjegyzőség 2014-2018 évi eredményei. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

Agrárláz 2020, 2021, 2022

Kereskedelmi forgalomban értékesített, agrárpiaci elemzéseket és trendeket összefoglaló, 160–220 oldalas keményfeledes szakkönyv. A három kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

ABACUS Business Wellness Hotel brosúra

A konferencia- és wellnesshotel filozófiáját és szolgáltatásait bemutató brosúra. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés és fotózás szervezése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

Legyél takarékos! Magazin 2015-2022

A Takarék Csoport ügyfélmagazinja. A lapkoncepció és a rovatstruktúra kialakítása, főszerkesztői, szerkesztőbizottsági és képszerkesztői feladatok, szakmai cikkek írása, nyeremények, kuponok szervezése.

Takarék Csoport Almanach 2017, 2020

A Takarék Csoport tagjait, üzleti stratégiáját és társadalmi felelősségvállalását bemutató könyv. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

Vida József: A magyar négyes fogat

A magyar négyes fogathajtás történelmét napjainkig részletesen feldolgozó, páratlan fotódokumentációval illusztrált albumkönyv. A könyv koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés és képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés. Az angol nyelvű kiadás menedzselése, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.

Hello Takarékbank! 2017-2021

Dolgozói újság. A 12-24 oldalas, havi online magazin koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés és képek szerkesztése, fotózások szervezése, grafikai tervezés, infografikák, játékok bonyolítása.

Zümmögés a konyhában 1-2.

A Tehetsz méh többet! program keretében készült, a mézfogyasztást népszerűsítő és méhészeket bemutató, kereskedelmi forgalomba került receptkönyv-sorozat. A könyvek koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés, képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.

Zümmögés erdőn-mezőn – Bolyhos és Szofi kalandjai mesekönyv

A Tehetsz méh többet! program keretében az óvodás korosztály részére készített, méhes történeken alapuló edukációs mesekönyv magyarul és angolul. A könyv koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés, képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.