Hello Takarékbank! 2017-2021

Dolgozói újság. A 12-24 oldalas, havi online magazin koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés és képek szerkesztése, fotózások szervezése, grafikai tervezés, infografikák, játékok bonyolítása.

Vida József: A magyar négyes fogat

A magyar négyes fogathajtás történelmét napjainkig részletesen feldolgozó, páratlan fotódokumentációval illusztrált albumkönyv. A könyv koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés és képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés. Az angol nyelvű kiadás menedzselése, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.

Takarékinfo Hírmagazin

A bankpiac legnagyobb informatikai cégénél végrehajtott TI2020 üzleti és szervezeti transzformációs program keretében kéthetente megjelenő, online dolgozói tájékoztató magazin. Koncepció, tartalmi struktúra, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, grafikai tervezés, infografikák készítése.

Agrárláz 2020, 2021, 2022

Kereskedelmi forgalomban értékesített, agrárpiaci elemzéseket és trendeket összefoglaló, 160–220 oldalas keményfeledes szakkönyv. A három kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

ABACUS Business Wellness Hotel brosúra

A konferencia- és wellnesshotel filozófiáját és szolgáltatásait bemutató brosúra. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés és fotózás szervezése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

Legyél takarékos! Magazin 2015-2022

A Takarék Csoport ügyfélmagazinja. A lapkoncepció és a rovatstruktúra kialakítása, főszerkesztői, szerkesztőbizottsági és képszerkesztői feladatok, szakmai cikkek írása, nyeremények, kuponok szervezése.

Zümmögés a konyhában 1-2-3.

A Tehetsz méh többet! program keretében készült, a mézfogyasztást népszerűsítő és méhészeket bemutató, kereskedelmi forgalomba került receptkönyv-sorozat. A könyvek koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés, képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.

Zümmögés erdőn-mezőn – Bolyhos és Szofi kalandjai mesekönyv

A Tehetsz méh többet! program keretében az óvodás korosztály részére készített, méhes történeken alapuló edukációs mesekönyv magyarul és angolul. A könyv koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, interjúk készítése, művészeti vezetés, képek szerkesztése, fotódokumentáció összeállítása, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés, valamint a piaci bevezetés kommunikációs feladatai.

MOKK Hírlevél

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara kétheti szakmai hírlevele a közjegyzőknek, a közjegyző-helyetteseknek, a közjelölteknek, és a közjegyzőség keretében dolgozóknak. Koncepció, tartalmi struktúra, szövegek írása és szerkesztése, grafikai tervezés, táblázatok készítése.

Takarék Csoport Almanach 2017, 2020

A Takarék Csoport tagjait, üzleti stratégiáját és társadalmi felelősségvállalását bemutató könyv. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.

MOKK Almanach

A Magyar Országos Közjegyzői Kamara és a magyar közjegyzőség 2014-2018 évi eredményei. A kiadvány koncepciója, tartalmi struktúrája, szövegek írása és szerkesztése, művészeti vezetés, a képek szerkesztése, grafikai tervezés, infografikák, nyomdai kivitelezés.