The Man of the Wetlands

Fekete István a 20. századi magyar irodalom legolvasottabb szerzője, valamint a hazai „erdész-vadász irodalom” legismertebb művelője. Jókai mellett minden idők legnépszerű magyar írója. A film teljes körű kommunikációs feladatai, arculat-, plakát, kiadvány és kapcsolódó anyagok tervezése, díszbemutató, sajtóügynökségi feladatok, jogtulajdonosi kapcsolatok.

Kittenberger – The Last Hunter

Kittenberger Kálmán, vadász, természettudós, Afrika-kutató és vadászíró. A film teljes körű kommunikációs feladatai, arculat-, plakát, kiadvány és kapcsolódó anyagok tervezése, díszbemutató, sajtóügynökségi feladatok, jogtulajdonosi kapcsolatok.

Wildlife – In the Wake of Count Zsigmond Széchenyi

Nagyszabású természetfilmes dokumentumfilm az egyik legismertebb magyar Afrika utazó és vadászíró életéről. A film teljes körű kommunikációs feladatai, arculat-, plakát, kiadvány és kapcsolódó anyagok tervezése, díszbemutató, sajtóügynökségi feladatok, jogtulajdonosi kapcsolatok.

The Unburied Man

Mészáros Márta játékfilmje Nagy Imréről, az 1956-os forradalom vezető alakjáról. A film bevezetésével és díszbemutatójával kapcsolatos grafikai és sajtóügynökségi feladatok.
Film megtekintése

A portrait series on farmers

A méhek globális pusztulásáról, a méz termeléséről és fogyasztásáról, valamint a Tehetsz méh többet! programról szóló, a TV2-n bemutatott 60 perces adás műsortervének, műsorvezetői briefjének összeállítása, szerkesztői feladatok, a vizuális látvány tervezése, a szereplők felkészítése, a műsor leszervezése, az utómunkálatok koordinálása.

Everyone is a superhero!

Kisfilm a Takarékbankban fuzionált szövetkezeti hitelintézetek dolgozói számára. Komplett filmprodukciós feladatok.

You can bee more active! short films

Az országos és határon túli gyerekrajzpályázat harminc nyerteséinek egy roadshow keretében, személyesen adta át a zsűri a díjakat. A 6500 kilométeres, harminc óvodát érintő rendezvényről filmsorozat készült. Komplett filmprodukciós feladatok.

Video interviews from the history of sport

Exkluzív nagyinterjúk 17 világbajnok és Európa-bajnok fogathajtó legendával, valamint a sportág fiatal reménységeivel. Komplett filmprodukciós feladatok.